De sesampoort wordt in onze werkplaats door ons zo compleet mogelijk opgebouwd afgesteld en voorzien van alle extra opties.

Door deze manier van aanpak kunnen we de poort snel op de gewenste locatie plaatsen en word de doorgang zo kort mogelijk geblokkeerd voor het plaatsen van de poort.

De nieuwe Sesampoort wordt door ons vervoerd op een speciale aanhanger.

Voordelen

Voordelen

De Sesampoort biedt niet alleen een elegante entree, maar heeft nog veel meer voordelen zoals de toepasbaarheid bij ruimte gebrek voor een draai of schuif poort.

Kleur en tekst

Kleur & Tekst

In openstand is de Sesampoort een slanke eye catcher, zeker als deze voorzien wordt van bijvoorbeeld Uw bedrijfs kleuren en logo of andere teksten.

Verlichting

Verlichting

Met ledprofiel aan de onderkant van de bovenbalk wordt in gesloten stand de straat onder de poort wordt verlicht in elke gewenste kleur.

Slagboom

Slagboom

De Sesampoort kan ook uitgevoerd worden in combinatie met een slagboom via een keuzeschakelaar kan gekozen worden of de toegang verleend wordt via de slagboom of de Sesampoort.

Samenstelling

Samenstelling

De Sesampoort wordt compleet opgebouwd in onze werkplaats en voorzien van alle rand apparatuur en extra's die door de klant gewenst zijn.

Veiligheid

Veiligheid

Bij de ontwikkeling van de Sesampoort was veiligheid het belangrijkste punt, en uiteraard is de Sesampoort voorzien van een CE markering welke garant staat voor veiligheid.